Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Ragasztó kenőfejes NEBULO 65 gr

Nebulo
311,43 Ft
Menny.:darab

Ragasztó kenőfejes NEBULO 65 gr szállítási információk

Egységár: 4.791,22 Ft/kg
Cikkszám: 06.00035
Gyártó cikkszám: NKF-65
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 4
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
311,43 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Ragasztó kenőfejes NEBULO 65 gr - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 311,43 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Az 1983 óta gyártott Nebuló folyékony ragasztó ideális papír, karton és fényképek ragasztására, de egyéb könnyű anyagok (pl. textil) rögzítésére is alkalmas. Praktikus kenőfejének köszönhetően a ragasztó könnyen és egyenletesen adagolható, kenhető, ezáltal elősegítve a tiszta ragasztást. Vízbázisú, oldószermentes, mérgező anyagot nem tartalmazó összetevőinek köszönhetően gyermekek részére, iskolai, otthoni vagy irodai használatra is ideális, biztonsággal használhatják. Ruháról, bőrről meleg vízzel könnyen lemosható. Elérhető 45 és 65 grammos kiszerelésben.

Instrukciók: Első használat előtt el kell távolítani a kenőfej alatt található védőkupakot; Kenőfej esetleges beszáradása esetén, javasolt forró vízben kiáztatni, ami után újra használható lesz.

Termékjellemzők:

  • Ruháról, bőrről meleg vízzel könnyen lemosható;
  • Gyermekek részére, iskolai, otthoni vagy irodai használatra is ideális.

Kiszerelés: 65 g.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!