Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Tusfürdő BABA Cseresznye 400ml

Baba
1.160,50 Ft
Menny.:darab

Tusfürdő BABA Cseresznye 400ml szállítási információk

Egységár: 2,90 Ft/ml
Cikkszám: 25.00197
Gyártó cikkszám: 69581610
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 12
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
1.160,50 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Tusfürdő BABA Cseresznye 400ml - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 1.160,50 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Jellemzők
Bőrsemleges pH értékű, bőrgyógyászatilag tesztelt

Termék információk
Termék jellemzők:
- Cseresznye illat
- frissítő tusfürdő
- Bőrbarát pH értékű
- bőrgyógyászatilag tesztelt
- Mindennapos használatra

A cseresznye édes ízéről és játékos külleméről ismert, melyet gyakran használnak édességek díszítésére is. Piros színe a szenvedély, szerelem és törődés szimbóluma. A Baba cseresznye illatú tusfürdő használatával bőrünkön érezhetjük lágy tapintását, és élvezhetjük a frissítő pillanatokat, a cseresznye édes illata pedig felfrissíti érzékeinket.
A Baba cseresznye illatú frissítő tusfürdő gondoskodik bőrünk ápolásáról, és frissítően édes illatot hagy maga után.

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta nyújt gyengéd ápolást a magyar családoknak a mindennapokban. Jól ismert összetevőivel és illataival a Baba igazán okos választás, a család összes tagja számára megfelelő. Minden a méltán híres Lanolinos szappannal indult, mára viszont kibővült termékválasztékkal fedi le a különböző igényeket: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan, és dezodor formájában. Mi több, a Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető a kategóriában. Nem is csoda, hiszen az esti fürdés közben indul az igazi ramazuri, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és egy boldogabb lelki állapotba kerülnek - és ez maga a Baba pillanat. A Baba küldetése, hogy a könnyed játék által közelebb hozza a szülőket és a gyerekeket. Éljen a ramazuri!

Használati utasítás
Használati útmutató:
A bőr benedvesítését követően adagoljon tenyerébe tusfürdőt, habosítsa fel, majd használja testre, kézre és arcra is egyaránt, majd öblítse le.

Összetevők
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Polyquaternium-7, Prunus cerasus (bitter cherry) juice, Bisabolol, Parfum, Propylene glycol, Trideceth-8, Citric acid, Sodium benzoate, Tetrasodium EDTA, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 16035, CI 17200

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!