Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Rovarírtó szúnyogirtó spirál RAID kültéri 10db-os

Raid
959,08 Ft
Menny.:doboz

Rovarírtó szúnyogirtó spirál RAID kültéri 10db-os szállítási információk

Egységár: 95,91 Ft/darab
Cikkszám: 21.00600
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 10
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
959,08 Ft
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

Rovarírtó szúnyogirtó spirál RAID kültéri 10db-os - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 959,08 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Akár 4-6 órán át azonalli hatás Raid® Szúnyogirtó spirál hatékony védelmet biztosít szabad térben, mint a kertben, csónakázás során, kempingezésnél vagy a teraszon. Doboz tartalma 10 spirál(11,5g), 1 fém tartóváz Használati utasítás: 1. Vegye ki a tasakból a spirált és helyezze a közepét a hüvelyk és a mutató ujja közé, majd rázza meg könnyedén úgy, hogy a két spirál szétváljon. A szétválasztást a törés elkerülése érdekében ne erőltesse! 2. A dobozban található fém tartóváz nyelvét hajtsa fel. 3. A fém tartóváz nyelvét illessze a spirál közepén található résbe. 4. Gyújtsa meg a spirál végét és addig tartsa lángban, amíg parázslani nem kezd. Ha lánggal égne, a lángot fújja el, mivel a rovarirtó hatású fehér füstöt a parázsló spirál adja le. A spirál hatása azonnali, a lapos végének köszönhetően. 5. Amennyiben a spirálból csak egy darabot kíván meggyújtani, akkor azt csúsztassa a fém a fém tartóvázba. A spirál körülbelül 6 órán át ég, nem oltódik el magától. Aktív hatóanyag: d-alletrin 0,190% (0,190 g/100 g)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!