Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Rovarírtó szúnyogirtó RAID utántöltő elektromos készülékhez illatmentes 27ml

Raid
1.946,05 Ft
Menny.:darab

Rovarírtó szúnyogirtó RAID utántöltő elektromos készülékhez illatmentes 27ml szállítási információk

Cikkszám: 21.00609
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 20
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
1.946,05 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Rovarírtó szúnyogirtó RAID utántöltő elektromos készülékhez illatmentes 27ml - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 1.946,05 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Utántöltő RAID szúnyogirtó elektromos készülékhez illatmentes 27ml. A Raid® elektromos szúnyogirtó készülék egész éjszakára nyújtó védelmet biztosít a szúnyogok ellen. Hatását egy átlagos méretű (30 m3) szobában is kifejti, akár résnyire nyitott ablakok és világítás mellett is. Folyamatos és diszkrét védelmet nyújt. Nem kell többé minden este utántöltőt cserélni vagy aeroszolt használni. A Raid® elektromos szúnyogirtó készülék 45 éjszakán keresztül megvédi Önt a rovaroktól 8 órás használat mellett. Mivel a folyadék mennyisége látható, így amikor a tartály üres, egyszerűen csak cserélje ki a régi utántöltőt egy újra a következő 45 éjszakás védelemért. Szúnyogirtó folyadék illatmentes Doboz tartalma 1 utántöltő(27ml)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!