Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Termosz kancsó TRAMONTINA Exata 1L rozsdamentes acél

Tramontina
13.944,60 Ft
Menny.:darab

Termosz kancsó TRAMONTINA Exata 1L rozsdamentes acél szállítási információk

Cikkszám: 20.00929
Gyártó cikkszám: 61645/100
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
13.944,60 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Termosz kancsó TRAMONTINA Exata 1L rozsdamentes acél - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 13.944,60 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Forró vagy hideg italok a megfelelő hőmérsékleten hosszabb ideig? Természetesen megvan, amire szükségünk van! Köszönet a Tramontina rozsdamentes acélból és kávéfőzőjének az Exata vonalból származó infuser nélkül, fényes rozsdamentes acél külsővel, üvegtartályával és 1-ly-kapacitásával. Ez a termék könnyű és az egész család számára könnyű. A tiszta, időtlen kialakításának köszönhetően jól megy a legváltozatosabb környezetekkel, amelyek nem foglalnak el sok helyet a szekrényekben és könnyen tisztíthatók. Ezenkívül egy texturált ujjlenyomat-mentes felületet is tartalmaz a jelek megelőzése érdekében. És nem kell aggódnia: van egy csatornája a folyadékok áramlásának irányításához és a beépített csepegtető nélküli rendszerrel való fröccsenés megakadályozásához. A fogantyú biztonságos és kényelmesen tapadhat, ami megakadályozza a baleseteket. Ez a szolgáltatásod modern formatervezése.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!