Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Kávékapszula NESPRESSO Original Barista Creations Scuro 10 db/doboz

Nespresso
2.708,35 Ft
Menny.:doboz

Kávékapszula NESPRESSO Original Barista Creations Scuro 10 db/doboz szállítási információk

Egységár: 270,84 Ft/darab
Cikkszám: 30.00584
Gyártó cikkszám: 7761.20
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 28
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
2.708,35 Ft
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

Kávékapszula NESPRESSO Original Barista Creations Scuro 10 db/doboz - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 2.708,35 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

A robusztus, mégis gyönyörűen kiegyensúlyozott ízek mestereiként ismert melbourne-i baristák adták az ötletet, hogy kolumbiai és etióp Arabica szemek megosztott, nagyon kontrasztos pörkölésével alkossuk meg ezt az intenzív, erősen pörkölt kávéízt. Tej hozzáadásával a pörkölt, gabonás és diós jegyek azonnal kibontakoznak csészéjében.

Hányféle kávé eredetű keverék létezik? Számtalan. De nem minden kávé van jó kölcsönhatásban a tejjel. Ezért nem bízhattuk a véletlenre a kávék és a tej ideális házasságát. A világ minden tájáról kipróbált eredetű kávék közül a Scuro számára a legjobb kolumbiai és etiópiai arabikákat választottuk ki. Ez a két kávé aromapotenciálja ütős, és az ízek harmonikus kompozícióját ígéri, amely a tej hozzáadásakor pontos egyensúlyban landol.

A pörkölés művészete a hőmérséklet, a pörkölési idő és a bab színe közötti finom egyensúlyt igényli. A megfelelő pörkölés a kulcsa annak, hogy a kávé és a tej nagyszerű harmóniája létrejöjjön. Rengeteg kombinációt teszteltünk, mígnem rájöttünk, hogy a Scuro tejjel való ideális ízegyensúlyának eléréséhez egy rendkívül kontrasztos osztott pörkölési technikára van szükség.

A BARISTA CREATIONS Scuro megmutatja, milyen intenzív lehet a kávé, miközben gyönyörűen egyensúlyban marad a tejjel. Éppen elég pörkölt ahhoz, hogy átnyomja a tejet, és finom édessége mérsékli intenzitását, hogy egy meggyőzően intenzív Cappuccino vagy Latte Macchiato legyen belőle.

Csomagolás:
10 kapszula őrölt pörkölt kávé Nespresso rendszerhez. Védőgázas csomagolásban.

Összetevők:
Őrölt pörkölt kávé

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!