Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Kávékapszula NESPRESSO Original Barista Creations Cioccolatino 10 db/doboz

Nespresso
2.708,35 Ft
Menny.:doboz

Kávékapszula NESPRESSO Original Barista Creations Cioccolatino 10 db/doboz szállítási információk

Egységár: 270,84 Ft/darab
Cikkszám: 30.00583
Gyártó cikkszám: 7766.20
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 28
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
2.708,35 Ft
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

Kávékapszula NESPRESSO Original Barista Creations Cioccolatino 10 db/doboz - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 2.708,35 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Íme a tökéletes csemege: a Barista Creations Flavoured Cioccolatino kellemesen egyesíti az étcsokoládé kiváló ízét és a pörkölt kávé jellegzetes zamatát. Amikor lágy latin-amerikai Arabica keverékünkben megcsillan a csokoládé időtlen, gazdag aromája, feltárulnak az ízek mély rétegei, ön pedig olyan kávépillanatot élhet át, amit újra és újra szivesen átélne majd. Emelje még tovább a tétet, és készítsen egy cappuccinot, amelyben a csokoládé íze elegáns, csonthéjasokra emlékeztető aromával cseng le.

Ez a kávé az étcsokoládé telt, gazdag ízével varázsol el, amit kekszes, gabonás jegyek egészítenek ki. 

Megosztott pörkölés: a brazil kávét világosra pörköljük, hogy szépen érvényesüljön sima, malátázott gabonás ízvilága, a kolumbiai kávék nagy része pedig rövid pörkölést kap, ami feltárja a szemekben rejlő finomabb aromákat. A finom szemcséjű őrlés még intenzívebbé varázsolja ezt a harmonikus kávét. 

A Barista Creations Flavoured Cioccolatino őrleményben sikerült egyszerre megragadnunk az étcsokoládé kesernyés-édeskés hatását és a pörkölt kávé jellegzetes zamatát, feltárva ezzel az ízek új mélységét. A brazil és kolumbiai fajtákból összeállított alapkeverék már önmagában is élvezetesen komplex ízvilágú; a kávészemeket világosra pörköltük, hogy az ital selymesen lágy legyen, amiben ideálisan érvényesülhet a csokoládé időtlen szépsége.

Csomagolás:
10 kapszula őrölt pörkölt kávé Nespresso rendszerhez. Védőgázas csomagolásban.

Összetevők:
Őrölt pörkölt kávé

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!