Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Aláírandókönyv LEITZ A/4 karton 18 részes fehér

Leitz
12.858,47 Ft
Menny.:darab

Aláírandókönyv LEITZ A/4 karton 18 részes fehér szállítási információk

Cikkszám: 02.0016102
Gyártó cikkszám: 57450001
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 129
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
12.858,47 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Aláírandókönyv LEITZ A/4 karton 18 részes fehér - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 12.858,47 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Kiváló minőségű aláírókönyv szerződések, számlák és egyéb jóváhagyást igénylő dokumentumok rendszerezéséhez. Egyedülálló megjelenés és friss színvilág a modern irodai környezet számára. Elegáns megjelenés Selyemfényű, laminált borító a tartós használat érdekében 18 merev elválasztólap speciális érdes felülettel, mely megakadályozza a lapok kicsúszását Címketartó az aláírókönyv megszemélyesítéséhez (pl. az osztály vagy a személy nevének feltüntetéséhez) Lyukak az elválasztólapok közepén a tartalom ellenőrzésére 90%-a 100%-ban újrahasznosított anyagból Elválasztólapok a lapozást elősegítő fülekkel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!