Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Fáradás csökkentő szönyeg KENSINGTON 500mmx900mmx17mm

Kensington
46.169,02 Ft
Menny.:darab

Fáradás csökkentő szönyeg KENSINGTON 500mmx900mmx17mm szállítási információk

Cikkszám: 33.00028
Gyártó cikkszám: K55401WW
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 462
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
46.169,02 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Fáradás csökkentő szönyeg KENSINGTON 500mmx900mmx17mm - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 46.169,02 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Ergonomiai szempontok alapján úgy terveztük, hogy segítse a vérkeringést és csökkentse a láb és hát izmaiban jelentkező fáradtságot, mert kedvezőbb testsúly eloszlást biztosít.
Szabadalommal védett gumírozott gélhab: kiemelkedően ellenálló anyagból készült, könnyen tisztítható és ellenálló felülettel. Kiváló rezgés elnyelő képességgel rendelkezik, így csökkenti a fáradtság érzetet.
NFSI bizonylattal rendelkező csúszásmentes felület: a magas tapadású minősített felület minimalizálja az elcsúszás kockázatát és gondoskodik rrról, hogy a szőnyeg mindig a helyén maradjon.
Műanyag és BPA mentes, hogy a lehető legkisebb ökológial ábnyomot hagyj maga után.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!