Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Speciáliselem ENERGIZER V11A/E11A 2 db-os

Energizer
1.104,72 Ft
Menny.:bliszter

Speciáliselem ENERGIZER V11A/E11A 2 db-os szállítási információk

Egységár: 552,36 Ft/darab
Cikkszám: 21.01638
Gyártó cikkszám: NZSAO008
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 12
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
1.104,72 Ft
Menny.:bliszter

Leírás és Paraméterek

Speciáliselem ENERGIZER V11A/E11A 2 db-os - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 1.104,72 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Kicsi, de erős. Az Energizer® évtizedek óta piacvezető a háztartási elektronikai készülékekhez szánt elemek gyártásában. A precíziós mérnöki munkának köszönhetően termékeink megbízhatóak, legyen szó akár háztartási elektronikai készülékekbe gyártott elemekről, vércukorszint-mérőkről vagy a legújabb játékokról. Az Energizer® Electronics elemei tökéletes választást jelentenek az alábbi esetekben: e-könyvek, játékok, menedzserkalkulátorok, elektronikus játékok és játékszerek, számítógépek, testápoló készülékek, számológépek, kulcs nélküli nyitás, garázsnyitók, digitális lázmérők, vérnyomásmérők, otthoni egészségügyi berendezések.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!