Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Rollertoll UNI UB-150 rop ocean care 0.5 mm fekete

Uni
680,19 Ft
Menny.:darab

Rollertoll UNI UB-150 rop ocean care 0.5 mm fekete szállítási információk

Cikkszám: 07.03084
Gyártó cikkszám: 2UUB150ROPF
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 7
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
680,19 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Rollertoll UNI UB-150 rop ocean care 0.5 mm fekete - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 680,19 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Fedezze fel az új UniBall Recycled Ocean golyóstollat, amely újrahasznosított műanyagból készül, amelynek egy része közvetlenül az óceánból származik. A golyóstollak 1994-es bevezetésük óta népszerűek az egész világon. Nagy megbízhatóság és kiváló minőség jellemzi őket. Pontosan ezt a minőséget várhatod el az új Eye Ocean Care uniball tolltól. Fakulás- és vízálló Uni Super tintát tartalmaz. A minőségi görgő egyedülálló "uni-flow" rendszerrel biztosítja a tinta egyenletes áramlását és sima írást az utolsó cseppig . Az univerzális Eye Ocean Care Pen kivételes minőséggel büszkélkedhet, amely most tisztább és környezetbarátabb. Több, mint 75%-ban újrahasznosított műanyagból, melynek 10%-a az óceánból származik kiváló minőségű Uni-ball Eye Ocean kerámia toll egyedi "Uni-Flow" rendszerrel, amely egyenletes tintaáramlást biztosít a zökkenőmentes írás érdekében az utolsó cseppig hegy átmérője: 0,5 mm vonalvastagság: 0,2 mm 4 színben kapható: kék, piros, fekete, zöld

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!