Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Habszappan KATRIN Pure Neutral patronos 1L

Katrin
4.485,51 Ft
Menny.:üveg

Habszappan KATRIN Pure Neutral patronos 1L szállítási információk

Cikkszám: 12.01538
Gyártó cikkszám: 3136
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 45
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
4.485,51 Ft
Menny.:üveg

Leírás és Paraméterek

Habszappan KATRIN Pure Neutral patronos 1L - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 4.485,51 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

A Katrin ''Pure Neutral'' illatnak köszönhetően minden mosdó a kényelem tiszta és higiénikus oázisa lesz, amelyben a kellemetlen szagokat egyszerűen semlegesítik. Hatékony, lágy és környezetbarát habszappan, mely rendkívül gyengéd a bőrhöz. Akár 2500 adagra elegendő. A tiszta és ápolt kezek fenséges érzését hagyja maga után. Érzékeny bőrre alkalmas, gyengéd összetevőket tartalmaz, így a szappan különösen alkalmas a gyakori használatra. Parfüm, színezék és egyéb ismert allergénektől mentes. PH 4,5. Dermatológiailag tesztelt és jóváhagyott. Nordic Swan Eco Label és EU Flower Eco Label tanúsítvánnyal rendelkezik.

Kiszerelés: 1000 ml - akár 2500 adagra elegendő.
Csomagolás: 1 db, gyűjtőcsomagolás: 6 db.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!