Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Folyékony szappan utántöltő DOVE Care & Protect 500ml

Dove
1.447,14 Ft
Menny.:darab

Folyékony szappan utántöltő DOVE Care & Protect 500ml szállítási információk

Egységár: 2,89 Ft/ml
Cikkszám: 25.00395
Gyártó cikkszám: 68750756
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 15
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
1.447,14 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Folyékony szappan utántöltő DOVE Care & Protect 500ml - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 1.447,14 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Termék információk.br Mindannyian egy kicsit többet mosunk kezet ezekben az időkben. Ha a kezed kiszárad a sok kézmosás miatt, akkor a Dove Care & Protect folyékony szappan a neked való. Antibakteriális összetevővel ötvöztük a Dove ápolását, amit már megszokhattál és szeretsz. A hidratáló formula hatékonyan távolítja el a baktériumokat és védi a bőrödet a kiszáradástól.
És itt még nincs vége. Ez a hidratáló folyékony szappan tisztítás közben ápolja is bőrödet. A Dove Care & Protect folyékony szappant ¼ rész hidratálókrémünkkel alkottuk meg, hogy táplálja a kezeidet, segítsen puhává és simává varázsolni őket. Mi mást kívánhatnál még?
A formula 99% -ban biológiailag lebontható, így nem csak a bőrével, hanem a környezettel is törődik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!